Golfaholics On Tour, Spanje 2016, dag 4

GC Reus Aigüesverds

Dag 4 Golfaholics Spanje

Ontwakend  na een heerlijke nacht was het eerste wat opviel ‘het is bewolkt’. In feite de eerste keer dat het echt bewolkt is. De el tiempo app (het weer) geeft aan bewolkt in de ochtend en storm in de middag. De vraag is natuurlijk of dit storm qua weer gaat worden of dat er iemand stormachtig op de baan tekeer gaat. We lezen dit vast wel in het verslag van de winnaar van vandaag.

De Ryder cup is ook begonnen helaas hebben wij nog niets kunnen zien hiervan. Marcel heeft de zenders uitgeprobeerd op de TV, maar er was geen uitzending te vinden ondanks het feit dat er 2 Spanjaarden meespelen. Dan maar via een app de standen bijhouden. Dat werd bijna tot op de minuut gedaan gisterenavond aan tafel.

De vrije training van Max werd ook nog uitvoerig besproken. Een achternaam hoeft er al niet gezet te worden, want Max is al een merk. Ik denk niet dat een van onze golfaholics dit na de winst in ons toernooi  ook kan zeggen wereldwijd, maar binnen de groep zal zeker iedereen weten wie er gewonnen heeft.

Vandaag spelen we GC Reus Aiguesverds vlak bij Tarragona. We spelen pas in de middag ondanks dat op het programma een begintijd van 11 uur staat. We zijn namelijk verschoven voor een jeugdtoernooi wat verplicht op deze baan gespeeld diende te worden. Het is jammer dat ze in Spanje nog niet de belangrijkheid van de Golfaholics onderkennen. Misschien is het handig als Ruud zijn netwerk hiervoor gaat aanspreken en gaat kijken of we bij de Spaanse regering een status aparte kunnen krijgen.

Mc Wetty

Klik hier voor de uitslag van dag 4, Golfaholics Spanje 2016 (http://www.golfaholics.nl/pg-25065-7-104447/pagina/2016_spanje_1_oktober_gc_reus_aigesverds.html)
 

 

 

dag 4 1 dag 4 1
dag 4 2 dag 4 2
dag 4 3 dag 4 3