Golfaholics On Tour, Spanje 2016, dag 5

Bonmont Golf Course

Na 4 dagen een soort blog schrijven merk ik dat het toch best wel moeilijk is om elke dag een stukje te schrijven dus ik ga weer een poging doen. Vandaag een bewolkte dag. Er werd regen verwacht en die hebben we ook gekregen namelijk 3 druppels. Het was echter top weer om te golfen. We hebben gespeeld op een prachtige baan, maar dat zal de winnaar later wel op gaan schrijven. Nu een stukje over de chauffeurs. We moesten vandaag (zondag) het verst rijden. We namen de Peage. De bedoeling is om door een poortje te rijden een ticket te pakken en dan weer gas te geven. Waarom nu dit vermelden. Vandaag was natuurlijk weer Formule 1 en we hebben het natuurlijk over Max gehad.We konden helaas de start niet zien en dus via de Formule 1 APP van Frank en het APP verkeer tussen Cees N en zijn zoon Bas bleven we op de hoogte. Nu weer terugkomend op het poortje Rene rijdt altijd achter Cees N aan, maar door de Formule 1 was het nu zo snel mogelijk een ticket pakken en gas erop. De weg werd snel smaller en de man die verstandig (Rene) liet Cees N voor gaan. Gelukkig maar anders was waarschijnlijk de groep uitgedund.

Nu de terug weg. We kwamen aan bij het poortje om te betalen. René dacht nu slim te zijn en de automatische poort te nemen. Helaas ging dit niet door en kon hij ook niet meer terug, want een vrachtwagen stond achter hem. Gelukkig kwamen ze met enige vertraging toch aan in het huisje.

Al met al kleine dingen uit het dagelijkse leven van een groep golfers die met elkaar genieten in Spanje.

Mc Wetty

Klik hier voor het verslag van de winnaar en de complete uitslag (http://www.golfaholics.nl/pg-25065-7-104448/pagina/2016_spanje_2_oktober_bonmont_gc.html)

 

Bonmont 1 Bonmont 1
Bonmont 2 Bonmont 2
bonmont 3 bonmont 3
bonmont 4 bonmont 4